Kaasplankje met wijn
Een mooie combinatie is:
zachte, verse geitenkaas (bettine blanc )
lichtzoete, nootachtige Hollandse gatenkaas (of Leerdammer) pikante, karaktervolle kaas als oude boerenkaas of overjarige Goudse brokkelkaas
Ingrediënten
Geitenkaas (bettine blanc )
Hollandse gatenkaas (of Leerdammer)
Oude boerenkaas
Goudse brokkelkaas
- Kies niet meer dan vijf soorten kaas en reken op in totaal 100 gram kaas per persoon.
- Leg van elke kaassoort per persoon een stukje op een bord of serveer de kazen op een houten plank en laat een ieder zelf stukjes er vanaf snijden.
- Serveren: Lekker met Maranon uit Argentinië, vers kapperig brood en appelstroop.
<< Ga terug naar het overzicht
Primawijn adviseert
{{block type=”catalog/product_list” category_id=”95″ template=”catalog/product/list.phtml”}}